Despre noi

sc KELVIN PDC srl  este o societate cu capital exclusiv romanesc, infiintata la mijlocul anului 2005  – ca urmare a peste doi ani de munca, incertitudini si cautari. Infiintarea  sc KELVIN P.D.C. srl are la baza in primul rand pasiunea si fascinatia fata de sistemele neconventionale de producere a energiei, necesare activitatii umane, cat si  dorinta unei afaceri de succes.

In toamna anului 2005 – atunci cand a avut loc lansarea oficiala la CCIA Timisoara a site-ului nostru www.pompedecaldura2005.ro  –  puteati citi pe acest site:

“Dorim ca prin aparitia acestui site, pe care-l vrem de referinta in RO, ca orice conational al nostru sa inteleaga cat mai usor si repede ce inseamna aceste surse neconventionale de producere a energiei, sa vada daca este rentabila o astfel de achizitie sau daca si-o poate permite. Aceste informatii vor fi gratuite si le vom oferi in primul rand prin posta electronica. De asemenea le vom furniza posibililor beneficiari ai nostri informatii despre ‘cum’ si ‘ce’ trebuie sa faca pentru a plati cat mai putin la factura de energie”.

Daca veti avea timpul si rabdarea de a viziona acest site veti afla daca misiunea noastra a fost indeplinita sau nu. In plus veti avea surpriza sa aflati noutati foarte interesante in domeniu. Mai mult: veti gasi echipamente si solutii de ultima ora si de caliate maxima la preturi accesibile unei mari parti a populatiei noastre. Veti gasi pachete cu solutii complete de la nivelul standard la nivelul premium. Atentie: toate fara rabat de calitate! Principalii nostrii producatori de echipamente sunt : STIEBEL-ELTRON Germania, REHAU Germania, MITSUBISHI ELECTRIC Japonia si ATMOS Cehia.

Apeland la seriviciile companiei noastre veti putea obtine solutia completa: de la simple evaluari   pana la proiectare, furnizare echipament, executie, punere in functiune, service garantie si post-garantie. In general evaluarile pentru locuinte private se proceseaza gratuit (daca nu presupun deplasari la fata locului). Este important sa retineti – in cazul ca veti apela la serviciile noastre – ca firma noastra nu este o firma de vanzari/revanzari care are marfurile stocate in depozite, ci este o firma care care  va ofera solutia 100%  personalizata pentru obiectivul pe care doriti sa-l echipati cu sistemele pe care noi le promovam. In contextual economic actual ne-am straduit sa punem la dispozitie si solutii ieftine dar fara rabat la calitate, accesibile unor paturi largi ale populatiei din Romania. Bine-inteles ca putem oferi solutii, practic, pentru orice tip de  beneficiari persoane private sau beneficiari din  industrie, agricultura, institutii publice, etc.